Muzeum čokolády a marcipánu Tábor

Degustace

Degustace víno a čokoláda

Můžeme vám nabídnout několik typů degustací, ať samotnou čokoládu nebo v kombinaci s kávou, vínem, rumy, … Degustace nabízíme volné nebo řízené. Obě degustace jsou připravovány na míru. Lze degustovat neomezený počet vzorků, vše je otázka dohody a finančních možností. Degustace nabízíme jak v prostorách muzea, tak můžeme za vámi kamkoliv přijet.

Kontakt
Lenka Želivská
T 724 820 178, E zelivska.lenka@cokomuzeum.cz 

Volné degustace

Neprobíhá odborný komentář, ale zástupce muzea nabízí pralinky a čokoládu jednotlivě a odpovídá na dotazy. V případě kombinované degustace je přítomen i sommeliér. Tento typ degustace je vhodný pro velké skupiny, pro rauty, prezentace, festivaly, …

Řízená degustace

Odborná degustace s komentářem z historie čokolády, zpracování, zajímavostí, nových trendů apod. Vhodné pro menší skupiny do 50 osob, nebo pro skupiny které chtějí vědět něco navíc a mají omezené časové možnosti.

Témata degustací.  Degustace můžeme realizovat i mimo muzeum - ve vaší firmě, v hotelu, na teambuildingových akcích, eventech apod. 

(eventualita 4 nebo 8 vzorků)

Plantážní čokolády + portské

Plantážní čokolády + rumy

Plantážní čokolády + sladká vína 

Pralinky od bílé až po hořkou + průřez naší tvorby 

Přednáška o historii čokolády spojená s malou degustací

  

Degustace víno a čokoláda
Degustace
Degustace
Degustace
Degustace
Počet fotografií: 5