Muzeum čokolády a marcipánu Tábor

Degustace, přednášky, kurzy

Degustace víno a čokoláda

TIP na dárek jsou naše degustace a kurzy.

Při degustacích si projdete muzeum, dozvíte se spoustu zajímavostí o výrobě a zpracování čokolády a ochutnáte TOP pralinky z naší výroby.

Čokolatiér muzea Jiří Soukup vás zase v kurzu naučí ruční temperaci čokolády, potahování pralinek a podělí se s vámi se zkušenostmi při výrobě. Vyrobené pralinky si odnášíte sebou. Kurz je zážitkový, je určen pro dospělé amatéry. 

termíny akcí na rok 2020

Pro skupiny můžeme nabídnout několik typů degustací, ať samotnou čokoládu nebo v kombinaci s kávou, vínem, rumy, … Degustace nabízíme volné nebo řízené. Obě degustace jsou připravovány na míru. Lze degustovat neomezený počet vzorků, vše je otázka dohody a finančních možností. Degustace nabízíme jak v prostorách muzea, tak můžeme za vámi kamkoliv přijet.

Kontakt
Lenka Želivská
T 724 820 178, E zelivska.lenka@cokomuzeum.cz 

Volné degustace

Neprobíhá odborný komentář, ale zástupce muzea nabízí pralinky a čokoládu jednotlivě a odpovídá na dotazy. V případě kombinované degustace je přítomen i sommeliér. Tento typ degustace je vhodný pro velké skupiny, pro rauty, prezentace, festivaly, …

Řízená degustace

Odborná degustace s komentářem z historie čokolády, zpracování, zajímavostí, nových trendů apod. Vhodné pro menší skupiny do 50 osob, nebo pro skupiny které chtějí vědět něco navíc a mají omezené časové možnosti.

Témata degustací :

TOP TIP : Přednáška o historii čokolády spojená s malou degustací

Zábavnou formou se účastníci dozví základy výroby a historie čokolády, ochutnají vzorky různých druhů čokolád a zboří mýty, které o čokoládě kolují. Naučí se jak kupovat dobrou čokoládu a jak poznat zda to co vkládáme do úst je dobré nebo náhražka plná tuků. 

Rozsah přednášky : max 1,5 hodiny, cena dle individuálních možností (navrhneme ideální variantu). Lze realizovat jak na půdě našeho muza, tak i ve vaší firmě, hotelu, obchodě, zámku,.... Skvělé jako doprovodný program pro všechny generace. Výklad lze přizpůsobit i pro děti. 

 

 

Další varianty a kombinace : 

Čokoláda  + portské, rum, sladká vína, káva

Cena tohoto typu degustace : 490,- Kč/os. Minimální počet je 15 osob. Doprava se hradí v případě, že degustace je mimo Tábor. 

 

 
Kurzy : 

Naše muzeum pořádá zážitkové kurzy výroby pralinek, potahování dortů, práce s čokoládou. Kurzy jsou vypsány v období mimo hlavní sezónu, kapacita je 6 osob. Kurzy s naším čokolatiérem můžeme připravit i jako teambuilding, nebo pro skupinu přátel. Cena je individuální. 

 

  

Objednávkový formulář

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zásadami zpracování osobních údajů a jejich obsahem.

Kontrolní kód

Opište prosím do políčka formuláře text z obrázku
kontrolní kód

Degustace víno a čokoláda
Degustace
Degustace
Degustace
Degustace
Degustace na zámku v Jimlíně
Degustace na zámku v Jimlíně
Počet fotografií: 7