Muzeum čokolády a marcipánu Tábor

Kurzy

Degustace víno a čokoláda

 

TIP na dárek jsou naše degustace a kurzy.

Čokolatiér muzea Jiří Soukup vás v kurzu naučí ruční temperaci čokolády, potahování pralinek a podělí se s vámi se zkušenostmi při výrobě. Vyrobené pralinky si odnášíte sebou. Kurz je zážitkový, je určen pro dospělé amatéry. 

 

 

Kontakt:
recepce
724 015 206, recepce@cokomuzeum.cz

Kurzy : 

Naše muzeum pořádá zážitkové kurzy výroby pralinek. Čokolatiér Jiří Soukup Vás zasvětí do tajů práce s čokoládou. Naučíte se, jak vyrobit krásné lesklé pralinky zajímavých chutí a nakonec si je v krabičce odnesete domů. Můžete tak případně překvapit osobním dárkem své blízké, ale nebojte, zbyde i na Vás. Kurzy jsou vypsány v období mimo hlavní sezónu, kapacita je 8 osob. Kurzy s naším čokolatiérem můžeme připravit i jako teambuilding, nebo pro skupinu přátel. Délka kurzu 3 - 4 hod.

Součástí kurzu je také komentovaná prohlídka po muzeu.

 

  

Objednávkový formulář

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zásadami zpracování osobních údajů a jejich obsahem.

Kontrolní kód

Opište prosím do políčka formuláře text z obrázku
kontrolní kód

Kurzy v Muzeu čokolády
Kurzy v Muzeu čokolády
Kurzy v Muzeu čokolády
Kurzy v Muzeu čokolády
Kurzy v Muzeu čokolády
Počet fotografií: 5